Detail info
Close

KIKAGAKU MOYO / JP

KIKAGAKU MOYO / JP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kikagaku Moyo (v překladu geometrické vzory) jsou tokijská psychedelická rocková kapela, která se do Prahy vrací v posledních letech již po několikáté. Naposledy zde byli loni na podzim, kdy hráli v klubu Underdogs. V roce 2016 zde dokonce v průběhu několikadenního pobytu natočili několik songů.

Sound Kikagaku Moyo zahrnuje elementy Krautrocku, indické ragy a acid folku. Kombinují těžké, drtivé jamy s tiššími pasážemi. Připomínají tak japonské psych kapely jako Acid Mothers Temple a Ghost i jejich předchůdce Far East Family Band a Flower Travellin’ Band.

Skupina vznikla v létě 2012, založil ji bubeník a vokalista Go Kurosawa a kytarista a vokalista Tomo Katsurada. Pak přibyli basák Kotsuguy, kytarista Daoud Popal, hráč na sitár Ryu Kurosawa a hostující vokalistka a hráčka na theremin Angie Gotopo. Kapela nahrála stejnojmenný debut v roce 2013. Album vyšlo původně pouze v digitálné podobě, později ve stejném roce na vinylu díky řeckému labelu Cosmic Eye, v roce 2014 i na americkém labelu Captcha Records.

V roce 2014 skupina vydala dvě další alba (Mammatus Clouds a Forest of Lost Children) a stala se miláčky psychedelické scény, s koncerty na Austin Psych Festu a L.A. Psych Festu. Podnikla také turné v USA, Británii a Evropě. V roce 2015 skupina vydala split 7″ single s Moon Duo i s hlavní postavou projektů Kinski a Acid Mothers Temple Makotou Kawabatau. V roce 2016 vyšlo čtvrté album House in the Tall Grass na japonském labelu Guruguru Brain.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KIKAGAKU MOYO / JP
Top