Detail info
Close

KREYSON České Budějovice

KREYSON České Budějovice

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární heavy metalová kapela KREYSON se vrací po letech do jihočeské metropole 
s Grapowem a Terranem v sestavě. A to slibuje velkolepou show!

KD Gerbera - Budvar Arena

Mánesova 1803/3A, České Budějovice 7 

Láďa Křížek udělal z Kreysonu mezinárodní kapelu, když do svých řad přibral dva skvělé hráče. Prvním z nich je Mike Terrana, jeden z nejlepších budeníků v Evropě, který hrával s Tarjou Turunen a nebo s Rage.
A tím druhým je Ronald Grapow, který se proslavil v německých Heloween, s nimiž drtil struny celých dvanáct let. Nyní tihle světoběžníci vystoupí pod značkou Kreyson 17.11.2018 v Gerbeře v Českých Budějovicích.

Kdo si pamatuje divoká devadesátá léta určitě rád nasaje nostalgickou náladu té doby, neboť jedna z ikon porevoluční doby se vrací na pódia a to s velkou grácií a show, tak jako kdysi. Skupina Kreyson si užila rychlý vzestup a stejně tak rychlý pád, ovšem dnes se opět rve o přízeň a bojovníky k tomu má skutečně silné. Křížek nemohl vytáhnout lepší karty.

A tak se schyluje k opravdu velké přehlídce heavy metalové dravosti v západním střihu. Nejde tedy už jen o to nasát nostalgii, ale také podívat se na zcela ojedinělý koncert v tomhle roce v kraji. Kreyson září svěžestí a na každý koncert se kluci těší a to je znát i na pódiu.
Legendu doprovodí kapely Dark Angels a Avidity for.

Vstupné 390 Kč předprodej / 440 Kč v den konání a na místě
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup NE

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top