Detail info
Close

NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál

NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Česká, lidem milovaná muzikálová klasika, plná nesmrtelných písňových hitů Karla Svobody a Jiřího Štaidla podle veselohry Jaroslava Vrchlického, kterou do muzikálové podoby upravil známý český režisér Zdeněk Podskalský. Poprvé v muzikálové podobě Noc na Karlštejně ožila právě ve filmovém zpracování Zdeňka Podskalského z roku 1973, kdy se v hlavních rolích představili Jana Brejchová, Vlasta Brodský, Miloš Kopecký, Waldemar Matuška, Jaromír Hanzlík, Daniela Kolářová, Jaroslav Marvan a celá plejáda tehdejšího uměleckého nebe.

Uvidíte v podání sólistů a hostů Severočeského divadla v Ústí nad Labem v režii Martina Novotného, za doprovodu symfonického orchestru divadla pod taktovkou dirigenta Miloše Formáčka.

Uslyšíte všechny známé písně, včetně Do věží, Lásko má, já stůňu, Hoja hoj!, Hádejme kdo v lásce pravdu má, Když máš tekutou révu, Jede král a další. Premiéru měl muzikál v ústeckém divadle v dubnu 2013 a hraje se úspěšně dodnes.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ - muzikál
Top