Detail info
Close

JAKUB SMOLÍK s kapelou - VÁNOČNÍ KONCERT Pardubice

JAKUB SMOLÍK s kapelou - VÁNOČNÍ KONCERT Pardubice

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vánoční koncert věčného romantika s jeho kapelou
Tradiční zábavně koncertní vystoupení současné, umělecko-interpretační osobnosti, jež svými písněmi oslňuje zejména něžnou část publika.
Jakub Smolík těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z. Bartáka, F. Kasla nebo J. Zmožka, ale i nesmírně vytříbeného vkusu pro výběr coververzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu.
Koncert nabízí vedle hitů tohoto umělce, jako jsou Jen blázen žárlí, Prý chlapi nebrečí či Ave Maria i některé z jeho starších písniček, které pravidelný návštěvník v posledních letech třeba i trochu postrádal.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Další info:
Prosíme, zvažte návštěvu dětí mladších deseti let.
bezbariérový přístup ANO, do Přízemí / Sleva "50% VOZ.,ZTP/P,DOPR." na Přístavky pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, zvolte v nákupním košíku.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top