Detail info
Close

Pierce Brothers

Pierce Brothers

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

O sourozencích Jacku a Patovi se v Austrálii tvrdí, že jejich koncert patří mezi ty, které vás úplně dostanou. Podobný názor sdílí také Evropa s Kanadou, oslněné neuvěřitelně energickým nasazením dvojčat začínajících na ulicích Melbourne jako buskeři. V čem spočívá hudební kouzlo věčně dobře naladěných zpěváků, kytaristů a bubeníků? V indie folkrockovém zvuku obíhajícím po stejné dráze jako John Butler, Xavier Rudd nebo Mumford & Sons a chytlavých skladbách, na které si není těžké vybudovat závislost.

“Pierce Brothers nemají před sebou nic jiného než slávu,” říká se o nich a po zkušenostech s jinými se proto nabízí otázka: mají snad australští buskeři nějaké privilegium na úspěch? Vypadá to, že ano, protože také u brzy třicetiletých Pierce Brothers je radost sledovat, čeho od patnácti let dosáhli. Rozeskákat tisíce lidí na koncertech, odjet turné s Benem Harperem, podepsat smlouvu s Warners a vydat úspěšně se prodávají epíčko Into The Dirt. “Brutální upřímnost a písně přímo od srdce zaujmou jak dlouholeté fanoušky, tak i lidi, kteří je slyší poprvé,” napsali v Beat Magazinu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Pierce Brothers
picture Pierce Brothers
Top