Detail info
Close

JAGA JAZZIST / NO

JAGA JAZZIST / NO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jaga Jazzist jsou jednou z nejoslavovanějších a nejvlivnějších norských kapel. Jsou považování za lídry nujazzu a uznání si získali především svým experimentálním přístupem ke skládání a originálním spojováním jazzu, elektroniky a post-rocku. Samostatnou kapitolou jsou pak energií nabité koncerty Jaga Jazzist. Kdo jste byl před dvěma a půl roky na jejich poslední pražské zastávce v Lucerna Music Baru, můžete jistě potvrdit. :)

Zatím posledním studiovým počinem Jaga Jazzist je singl Prokrastinopel, ve kterém hostuje švédský kytarista Reine Fiske.

Jaga Jazzist vznikli v roce 1994 ze skupinky mladých dospívajících lidí se ctižádostivými cíli a láskou k hudbě a jejímu psaní. Ústředními postavami je sourozenecké trio Lars, Martin a Line Horvethovi. Díky bohatému obsazení Jaga Jazzist do své hudby zahrnují mnoho instrumentálních hlasů: pozoun, trubku, elektrickou kytaru, basu, vibrafon, basový klarinet, saxofon, bicí, tubu a elektronické syntezátory. Jaga Jazzist vydávají na kultovním labelu Ninja Tune. Jejich poslední studiové album Starfire vyšlo v roce 2015.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JAGA JAZZIST / NO
picture JAGA JAZZIST / NO
Top