Detail info
Close

PARK JIHA (KR)

Rachot Production uvádí...
PARK JIHA (KR)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Asijské nástroje i šamanské tradice jako můstek k avantgardě

Korejská hudba byla dlouho neprávem opomíjeným tématem. Ze země, kdysi řazené k „asijským tygrům“, se v poslední dekádě stává hudební tygr.

Klasické asijské nástroje, šamanské tradice i dech beroucí improvizace vytvářejí intenzivní zážitky, které překvapivě zapadají do evropského pojetí avantgardy a boří kulturní stereotypy. Mimořádně talentovaná multiinstrumentalistka Park Jiha už v dětství vstřebávala tradiční i klasickou hudbu Koreje a precizně ovládá řadu nástrojů včetně fascinujících ústních varhan, nejtypičtějšího symbolu jihovýchodní Asie. Znalost tradice je pro ni jen základem pro vlastní, vysoce osobní tvorbu. Skladby postavené na gradaci a kumulaci napětí mají fascinující tah, navzdory kulturní odlišnosti vtáhnou posluchače bez ohledu na jeho žánrovou orientaci. Přes své mládí má za sebou Jiha sérii světových úspěchů, účast v Red Bull Music Academy, showcase na prestižních festivalech Classical: NEXT a Womex. Její nové album vychází u renomované značky Glitterbeat.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top