Detail info
Close

Sanremo Junior CZ/ SK - finálový galavečer

Sanremo Junior CZ/ SK - finálový galavečer

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Celkem 1O finalistů z České republiky a 3 ze Slovenské republiky postoupili koncem roku do finále dětské pěvecké soutěže Sanremo Junior CZ/SK.
Těchto 13 dětí během listopadu 2017 až února 2018 čekají velké přípravy na finálový večer Sanremo Junior CZ, který se uskuteční 21. února v pražském divadle Hybernia. Během večera vystoupí nejen se svou soutěžní písní. Podpoří je i mnoho známých osobností. To vše za doprovodu ženského Bon Art Pops Orchestra, který se sejde v obsazení big bandu, doplněný dřevěnými dechovými nástroji, kompletními smyčci, rozšířenou rytmickou sekcí a bude hrát pod taktovkou jediného muže a tím je dirigent Martin Hybler.
Celým večerem, během kterého kromě finalistů vystoupí také Helena Vondráčková, Michal Hrůza, Anna K. , Radim Schwab, Leona Machálková, Genny Ciatti, bude provázet stejně jako v minulém roce Jan Čenský.
V odborné porotě zasednou například Anna K, Helena Vondráčková, Leona Machálková, Miro Žbirka, Jaroslav Svěcený, Janis Sidovský, Michal Klein, Michaela A. Dobrovolná, Radim Schwab, František Drs, Miroslav Michálek a Hana Petřinová.
Jeden vítěz za Českou a jeden za Slovenskou republiku pojede v třetím dubnovém týdnu reprezentovat svou zemi do italského Sanrema v jedné z nejprestižnějších mezinárodních dětských soutěží pro zpěváky a zpěvačky ve věku 6–15 let, kde vystoupí s vybranou písní za doprovodu živého 39členného orchestru.
Pořadatelem je společnost Kismet, známá po celém světě prostřednictvím GEF – the World Creativity Festival in Schools. V roce 2018 to bude již devátý ročník této mezinárodní pěvecké soutěže pro sólisty, která dává důraz na šíření hudby a zpěvu mezi mladými jednotlivci a snaží se jim dát možnost okusit hudbu s odborníky v mezinárodním a multietnickém prostředí. Fakt, že zpěváci vystoupí s živým orchestrem, je na světě téměř unikát.

www.sanremojunior.cz
www.sanremojunior.sk

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Sanremo Junior CZ/ SK - finálový galavečer
Top