Detail info
Close

G3 - JOE SATRIANI, JOHN PETRUCCI, ULI JON ROTH

G3 - JOE SATRIANI, JOHN PETRUCCI, ULI JON ROTH

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Světově proslulé kytarové trio G3 vystoupí podruhé v Praze! Tentokrát ve složení Joe Satriani, John Petrucci a Uli John Roth

Kytarový virtuóz Joe Satriani obdaruje své příznivce v příštím roce hned dvakrát! Prvně se tak stane v lednu, kdy uvede na trh své šestnácté sólové album What Happens Next a podruhé v březnu, kdy v Moskvě odstartuje rozsáhlé evropské turné projektu G3, které zasáhne i Prahu. Po šesti letech u nás Satriani vystoupí pod hlavičkou G3 v doprovodu Johna Petrucciho z Dream Theater a bývalého kytaristy Scorpions Uli John Rotha, 20. března v Kongresovém centru Praha.
G3 měla premiéru v roce 1996, kdy si Joe Satriani k sobě na světové turné přizval Steva Vaie a Erika Johnsona. Okamžitý úspěch turné G3 dokázal, že se nemýlil. Do dnešního dne v G3 vystoupili např. Robert Fripp, Yngwie Malmsteen, Brian May, Steve Morse nebo Kenny Wayne Shepherd. Koncerty G3 se pravidelně vyprodávají.
Joe Satriani patří k největším kytarovým ikonám a prodal na 10 milionů alb a získal 15 nominací na Grammy. Jeho školou prošla řada dnešních rockových velikánů jako například Kirk Hammett z Metallicy nebo kytarový virtuos Steve Vai.
Nové album What Happens Next vzešlo ze spolupráce mocného tria složeného ze Satrianiho, baskytaristy Glenna Hughese (Deep Purple/Black Country Communion) a bubeníka Chada Smithe (Red Hot Chili Peppers). O výsledný zvuk desky se postaral producent a dlouholetý Satrianiho spolupracovník Mike Fraser, který mj. od roku 1990 produkoval každé album AC/DC.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top