Detail info
Close

O statečném kováři Mikešovi

O statečném kováři Mikešovi

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pohádka na motivy Boženy Němcové

Pohádky nám od pradávna vyprávějí poutavé příběhy o lásce, o lidské statečnosti a slabosti, o věčném boji dobra se zlem. A přesně takové je i naše vyprávění.

Autor, Libor Jeník, který pro vás už v minulosti připravil divadelní pohádky Krysáci a ztracený Ludvík nebo Čtyřlístek v pohádce a další, vás tentokrát zavede do pohádky podle klasického příběhu paní Boženy Němcové Neohrožený Mikeš.

Mikeš je kovářský synek, který se vydá do světa na zkušenou. Cestou se k němu připojí silák Matěj a společně se rozhodnou najít dvě královské dcery, které už měsíce nikdo nespatřil. Pokud se jim to má podařit, budou muset překonat množství nástrah a pokušení. Přijďte jim v jejich putování držet palce, nudit se určitě nebudete! Mikeš s Matějem, vousatá babice, pan král, princezny, Dračí pán a spousta dalších postav spolu s krásnými písničkami vám k tomu nedají čas!

Hrají: Libor Jeník, Anna Jiřina Daňhelová, Marcela Laurinová, David Voráček, Radovan Snítil, Josef Zýka, Lukáš Kofroň

Autor: Libor Jeník

Texty písní: Libor Jeník

Hudba: Zdeněk Berry Beran

Režie: Libor Jeník

Délka pořadu: 75 min.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top