Detail info
Close

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POSLEDNÍ VSTUPENKY JIŽ NELZE REZERVOVAT. Využijte prodejní místa Ticketportal
a nebo přímý nákup on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR
"Muzikálové hvězdy pro o. p. s. Polovina nebe"
Duety ze slavných muzikálů zazpívají muzikálové hvězdy Michaela Tomešová, Marian Vojtko, Jan Kříž, Tomáš Trapl, Roman Tomeš, Ivana Korolová, Eva Burešová, Michaela Gemrotová, Zbyněk Fric, Michal Kavalčík, David Gránský a Alžběta Bartošová.

MUZIKÁLEM BEZ BARIÉR "Muzikálové hvězdy pro o. p. s. Polovina nebe" se koná u příležitosti Mezinárodního dne tělesně postižených a je pořádán společností Polovina nebe již potřetí. Výtěžek vstupného bude poukázán ve prospěch veřejné sbírky konané Polovinou nebe, o. p. s. pro těžce postižené lidi upoutané na vozík.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / pro vozíčkáře a pro držitele průkazu ZTP/P vstup zdarma, včetně jedné osoby jako jejich doprovod, tyto vstupenky nejsou v distribuci, pro rezervaci kontaktujte info@polovinanebe.cz / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P ANO (první řada před sedadly)

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top