Detail info
Close

COCOTTE MINUTE + BIJOUTERRIER / SK

COCOTTE MINUTE + BIJOUTERRIER / SK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Cocotte Minute odehrají 1. listopadu v Lucerna Music Baru jediný letošní pražský klubový koncert se speciálním slovenským hostem BijouTerrier.

Výjimečný koncert je součástí Rituál naposled tour 2017, na kterém zazní pro veřejnost podruhé a naposled kompletní živě nahrané přelomové comebackové album !Rituál, kmen a srdce a kmen!, které vrátilo Cocotte Minute na špičku v ČR. Fanoušci se mohou zároveň těšit na bezmála dvouhodinový setlist a novou show. Nebude chybět již zmiňované kompletní album !R.K.S.K!, všechny zásadní hity, exkluzivně pro tour připravené raritní kousky a i dvě nové skladby, které CM nahráli v září ve Vídni pod taktovkou Mika Wolfa z rakouských Kontrust.
„Na tomhle turné odehrajeme nejdelší koncertní set v naší historii. Chceme jím poděkovat všem našim příznivcům a oslavit s nimi dva roky naprosto fenomenální jízdy, kterou nám Rituál připravil. Odehráli jsme s ním 80 koncertů, na které zavítalo na 38 000 lidí. Zveřejnili jsme z něj 10 videoklipů, které celkově zhlédlo na 850 000 uživatelů YouTube,“ dodává k tomu frontman Zeller.
Jako speciálního hosta si Cocotte Minute pozvali slovenskou klubovou hvězdu BijouTerrier, jejímž producentem je dobře známý KUKO, zpěvák Horkýže Slíže. Fenomenální HC teatro punk v čele s charismatickou punkovou princeznou Zitou Rigondeaux zahraje ty největší hitovky z předešlých desek a pravděpodobně představí i nějakou novinku z nového připravovaného alba. Uvidíte, jak Vilém krutě zapláče a jako bonus i Zitiny kozy!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture COCOTTE MINUTE + BIJOUTERRIER / SK
picture COCOTTE MINUTE + BIJOUTERRIER / SK
Top