Detail info
Close

HIDDEN ORCHESTRA / UK

HIDDEN ORCHESTRA / UK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HIDDEN ORCHESTRA (UK) Dawn Chorus Album Tour 2017
Hidden Orchestra, hudební kolektiv shromážděný kolem multiinstrumentalisty, producenta a skladatele Joe Achesona, přijede do Prahy představit již třetí album Dawn Chorus, které vyšlo 16. června.
Dawn Chorus je hodně osobní, spletité a unikátní dílo. Celé je postavené na rozsáhlé sbírce nahrávek ptačího zpěvu a dalších zvuků přírody, které byly pečlivě zachyceny po dobu několika let na rozmanitých místech nejen ve Velké Británii. Přírodní zvuky jsou na desce propleteny s vrstvami basových linek, bicích, elektronických zvuků, perkusí, piana a dalších nástrojů.
 "To album byste mohli poslouchat pořád," prohlásila o Dawn Chorus Mary Anne Hobbs z BBC 6Music. Něco na tom bude, zkuste se do desky zaposlouchat třeba na YouTube a zjistíte, že i když už vám jede několikáté kolo, pořád objevujete nové a nové zvuky. Na albu se podílel také český kvartet Clarinet Factory.
Hidden Orchestra se na podzim vydává na rozsáhlé evropské turné. Živé obsazení tohoto pozoruhodného ansáblu bude obsahovat dvoje bicí (Jamie Graham, Tim Lane), piano a violu (Poppy Ackroyd) a samozřejmě basu a elektroniku v rukou samotného mistra Joe Achesona.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
koncert na stání / slevy NE / bezbariérový přístup NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top