Detail info
Close

Jana Boušková - MÁ VLAST

Jana Boušková - MÁ VLAST

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jana Boušková - harfa
Projekt Jana Boušková: Má Vlast je mimořádným koncertním turné přední české i světové harfistky prof. Jany Bouškové, která ve třetím listopadovém týdnu letošního roku představí ve významných českých metropolích svůj nový sólový program složený z české hudby, a to ve světové premiéře (*první uvedení na festivalu Smetanova Litomyšl 24. 6. 2017).
Harfistka Jana Boušková je výjimečnou reprezentantkou české klasické hudby doma i v zahraničí. Jako jediná česká laureátka nejprestižnějších harfových soutěží světa se záhy stala velmi žádanou umělkyní vystupující na renomovaných světových pódiích nejen sólově, ale i komorně s takovými interprety, jako M. Vengerov, J. Bashmet, P. Gallois, Ch. Tetzlaff, S. Kam, či M. Rostropovič. Současně působí jako sóloharfistka České filharmonie a věnuje se pedagogicky nastupující mladé generaci v Praze i Bruselu.

Program:
Josef Suk (1874-1935): Letní dojmy, op. 22b (pův. pro klavír)
V poledne, Hra dětí, Večerní nálada
Antonín Dvořák (1841-1904): Suita A Dur "Americká", op. 98 (pův. pro klavír)
Moderato, Molto vivace, Allegretto, Andante, Allegro

Bedřich Smetana (1824-1884) | Hanuš Trneček (1858-1914):
Fantazie Vltava
Bedřich Smetana (1824-1884) | Hanuš Trneček (1858-1914), úprava Jana Boušková: Vyšehrad
Bedřich Smetana (1824-1884) | úprava Jana Boušková: Šárka

Jana Boušková – harfa

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Jana Boušková - MÁ VLAST

Změny a upozornění

ZMĚNA: Jana Boušková - MÁ VLAST 17.11.2017 19:00 Dům hudby Pardubice

ZMĚNA:
Z technických důvodů dochází ke změně místa konání koncertu harfistky Jana Boušková - MÁ VLAST v termínu 17.11.2017 od 19:00 hod. a původně v místě Dům hudby - Sukova síň, Sukova tř. 1260, Pardubice.

Koncert se přesouvá do prostor Malého sálu na stejném místě. Nové místo koncertu je tedy Dům hudby - Malý sál, Sukova tř. 1260, Pardubice.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Držitelé zakoupených vstupenek mají rezervovaná místa v hledišti Malého sálu, adekvátní ceně a umístění pro původní konání koncertu. Na místě budou usazováni pořadatelskou službou. Uhrazené vstupné se nevrací.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top