Detail info
Close

LORDS OF THE SOUND - Oscar Music Awards

LORDS OF THE SOUND - Oscar Music Awards

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LORDS OF THE SOUND orchestra v programu Oscar Music Awards

Praha – 10. dubna v 19:00 - Divadlo HYBERNIA

LORDS OF THE SOUND - to není jen hudba, ale skutečné show.

Projekt sdružuje talentované hudebníky, kteří hrají hudbu moderních autorů.

K tomuto "skromnému" názvu tvůrce inspirovala trilogie The Lord of the Rings (Pán prstenů). Hudebníci říkají, že název týmu je zároveň odkazem na jejich repertoár a také svého druhu výzvou pro ně samotné.
Hlavní zvláštností LORDS OF THE SOUND je to, že jejich vystoupení není jen hudba, ale kompletní plnohodnotné show, kde je každé číslo doprovázeno jedinečným vizuálním, světelným show a živými vokály.
Je téměř nemožné navštívit dvakrát stejné vystoupení tohoto orchestru. Neustále rozšiřují svůj repertoár, přidávají do celého show nové prvky, divadelní aranžmá a speciální efekty.
Charakteristickým rysem LORDS OF THE SOUND se staly tematické koncerty. V pořadu Oscar Music Awards zazní hudba z oscarových filmů, a toto vystoupení samo o sobě je provedeno ve stylu obřadu udělování slavné filmové ceny.
Pro soubor LORDS OF THE SOUND to bude první návštěva České republiky. Orchestr zahraje hudbu z takových filmů, jako například Velký Gatsby, James Bond, Avatar, Hvězdné války, Interstellar, Matrix, Titanic, Sherlock Holmes, 50 odstínů šedi, Pátý element a z mnoha dalších.

Celková délka koncertního programu je zhruba 2 hodiny.

www.artpartner.cz 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top