Detail info
Close

LARA FABIAN - CAMOUFLAGE TOUR 2018

LARA FABIAN - CAMOUFLAGE TOUR 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kanadská zpěvačka Lara Fabian připravuje nové album s názvem Camouflage. Zároveň s tímto albem vyjíždí na světové turné, během kterého potěší své věrné fanoušky i v Praze.
Nové turné Lary Fabian s názvem Camouflage bude založeno na jejím anglickém repertoáru. Naváže tak na úspěšné hity jako byl "I Wil Love Again", který dlouho okupoval první příčky světových hitparád a stal se jednou z nejhranějších písní rozhlasových stanic.
Na svém novém albu Lara Fabian poprvé spolupracovala s hudebníkem Mohem Denebim a skladatelkou Sharon Vaughn. Tato dvojice slibuje důraz na současný moderní pop sound, který vystřídá dosud spíše klasický přístup. A nový bude nejen zvuk, ale i celý design živých koncertů. Ty budou obsahovat kromě skvělého zpěvu Lary Fabian také světelnou a taneční show, do které bude výrazně zapojena i samotná zpěvačka.
Čeští fanoušci se tedy mohou těšit na spoustu úžasných novinek, ale můžeme je ujistit, že překrásný hlas Lary Fabian samozřejmě zůstává stěžejním bodem celého koncertu i nového alba Camouflage.

VIP vstupenky zaručují nejlepší místa v sále a pozvání na občerstvení v salonku Panorama
před koncertem od 19:00 i po koncertu do 22:00.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod, Parter vpravo / VCHOD A / řada 33 / sedadla 11-19. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top