Detail info
Close

A PLACE TO BURY STRANGERS / US

A PLACE TO BURY STRANGERS / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

A Place To Bury Strangers v říjnu prověří Futurum Music Bar

"Je to ten nejintenzivnější strach a pocit - když jdete na koncert a jste vystrašenej jak králík", říká Oliver Ackermann, kytarista a frontman brooklynského tria A Place To Bury Strangers, které se vrátí do Prahy 9. listopadu, kdy odehrají koncert v pražském Futurum Music Baru.

"Pocítíte nebezpečí, které v té hudbě je," dodává basový kytarista Dion Lunadon, "jako kdyby se to mělo každou chvíli rozsypat a hráči na pódiu jsou tím tak pohlcení, že je jim v tu chvíli všechno fuk. Jsou prostě v tom. Je to ten pocit hluboko v břiše, všechno je to temný, zlý a nebezpečný."

Kapela momentálně dokončuje práci na svém pátém albu, které by mělo vyjít na podzim. Spíš než detaily nahrávání a plánování kapelu, kterou doplňuje bubenice Lia Simone, zajímá víra ve své instinkty a snaha dělat hudbu co nejryzeji. Nepředvídatelná hudba je radostnější. Pro Simone je tohle album debutem po boku jejích kolegů a je již jasné že všichni společně nahráli desku, která dosahuje intenzity jejich proslavených koncertů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture A PLACE TO BURY STRANGERS / US
Top