Detail info
Close

TARA FUKI (CZ/ FR) / dětský koncert

Rachot Production uvádí...
TARA FUKI (CZ/ FR) / dětský koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Polsky zpívající violoncellistky Dorota Barová a Andrea Konstankiewicz pod názvem Tara Fuki společně vytváří kompozice s nezaměnitelnou hudební poetikou, jenž kombinují něhu s nekompromisní naléhavostí. Se svou originální a žánrově nezařaditelnou hudbou sklízí úspěchy jak na domácí, tak i mezinárodní scéně (několik ocenění české Akademie hudby, WOMEX, Cairo Jazz Festival v Egyptě...) a u vydavatelství Indies Scope nahrály 5 řadových CD + Best of.

Tentokrát Tara Fuki vystoupí v pražské Akropoli s programem KAPKA, určeným (nejen) dětskému publiku, se kterým v minulých letech nesčetněkrát prezentovaly Českou republiku ve Francii. KAPKA sice představí "klasická" violoncella, ale ve své hravé a "nevážné" podobě. Dětský divák v ní nezůstane pouhým pasivním posluchačem, ale dostává prostor se hudebně zapojit a stává se tak nedílnou součástí koncertu.

 

Dětská vstupenka: 50,- Kč
Doprovod dospělé osoby zdarma

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TARA FUKI (CZ/ FR) / dětský koncert
Top