Detail info
Close

RAGE (DE) - Seasons of the Black Tour 2018

RAGE (DE) - Seasons of the Black Tour 2018

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

RAGE oznamují evropské turné k novému albu! Jeho představení budete moci vidět v Praze a Zlíně! Speciálním hostem budou Řekové Firewind!

Tvořivost a produktivita německého metalového tria RAGE zdá se nemá žádné hranice. Pouze 14 měsíců po úspěšném albu The Devil Strikes Again vydávají další šlehu v podobě 23. studiového alba, které se bude jmenovat Seasons Of The Black!

„Naši fanoušci dostanou metal od RAGE v prvním podání. Byli jsme schopni do všech jedenácti nových písní zakomponovat naše typické vlastnosti, ale zároveň jsme se drželi kurzu a díky tomu vymysleli zbrusu nové album! Chytlavé skladby, které taky znějí trochu thrashově, jsou agresivní a epické“, říká leader kapely Peavy.

Novinkové album RAGE představí v rámci evropského turné Seasons Of The Black Tour Part 1: Europe, které je naplánováno na leden příštího roku. Turné se hodlá zastavit také u nás, a to 12. ledna v klubu Nová Chmelnice v Praze a 13. ledna v klubu Masters of Rock Café ve Zlíně! Speciálním hostem turné budou mitři FIREWIND! Tak si to nenechte ujít!


„Jsme hrdí na to, že s námi jedou naši řečtí bratři z FIREWIND. Gus G. a jeho gang jsou našimi přátely a naše myšlenky na turné se střetly ve stejnou dobu. Fanoušci metalu můžou očekávat fantastický balíček, který je opravdu nakopne“, komentuje Peavy Wagner.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture RAGE (DE) - Seasons of the Black Tour 2018
picture RAGE (DE) - Seasons of the Black Tour 2018
Top