Detail info
Close

MOLIERI / Czech Ensemble Baroque a Adam Plachetka

MOLIERI / Czech Ensemble Baroque a Adam Plachetka

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Mimořádný koncert cyklu Bacha na Mozarta! Další společný projekt sólisty Metropolitní opery v New Yorku, basbarytonisty Adama Plachetky a souboru Czech Ensemble Baroque: klasicistní recitál, jehož osu tvoří na jedné straně famózní a dobře známé árie z Mozartových oper Don Giovanni, Figarova svatba a dalších a na straně druhé neméně kvalitní, ale koncertnímu publiku velmi vzácné árie z oper Antonia Salieriho: Falstaff, La grotta di Trofonio, Axur Re d‘ Ormus a dalších.
Jeden z nejvýraznějších objevů světové operní scény, Adam Plachetka, může v tomto programu plně rozvinout svůj mimořádný pěvecký, ale také dramatický talent a prezentovat se právě v klasicistním repertoáru, za jehož interpretaci sklízí nemalé úspěchy již od dob svého angažmá ve Státní opeře Vídeň. Právě Vídeňské ztvárnění Dona Giovanniho znamenalo pro Adama Plachetku výrazný zlom v jeho kariéře a katapultovalo ho mezi elitní špičku světového Mozartovského operního nebe.

Účinkují:
Adam Plachetka – basbaryton
Czech Ensemble Baroque Orchestra
Koncertní mistr: Elena Machová
Dirigent: Roman Válek

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top