Detail info
Close

ST PETERSBURG BALLET - LABUTÍ JEZERO

ST PETERSBURG BALLET - LABUTÍ JEZERO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

St Petersburg Ballet - Labutí jezero 

2.10.2017 - BRNO, Hala Vodova (16:00 a 20:00)
3.10.2017 - OSTRAVA, Gong (16:00 a 20:00)
4.10.2017 - PRAHA, Divadlo Hybernia (16:00 a 20:00)

 

Celosvětově proslulé dílo legendárního ruského skladatele Petra I. Čajkovského – Labutí jezero patří mezi klasiku baletu jako takového. Dechberoucí představení St. Petersburg ballet – Labutí jezero exkluzivně vystoupí v Praze, Brně a Ostravě již tento rok! Nenechte si ujít kvalitní podívanou, kterou máte možnost vidět na vlastní oči už v říjnu. Labutí jezero je klasický balet o čtyřech aktech, který měl premiéru v roce 1872 v Moskvě. Toto dílo je považováno za nejznámější a je také nejhranějším na celém světě. Existuje nespočet verzí. St. Petersburg ballet představí tu zcela původní a klasickou.

 

Příběh vypráví o princezně Odettě. Zlý čaroděj Rudovous ji proměnil v labuť, kterou si zamiluje princ a slíbí jí svoji lásku. Ten se ale omylem ožení s dcerou kouzelníka, které byla přičarována podoba právě Odětty. Příběh baví a fascinuje celé generace napříč všech kontinentů. Délka představení je 140 minut včetně přestávky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top