Detail info
Close

THE DRUMS / US

THE DRUMS / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Indie-popoví The Drums poprvé v ČR! Tři roky po vydání své třetí desky ohlásili, že podepsali smlouvu s Anti Records a informovali o svém novém albu. Deska nazvaná Abysmal Thoughts vychází 16. června. První ochutnávku z alba, singl Blood Under My Belt, si můžete poslechnout dole. Na Blood My Belt najdete typické The Drums: solidní lamač srdcí převlečený za prosluněnou písničku prezentující frontmana Jonnyho Pierce jako mistra popové citlivosti. Rok a tři měsíce domácího nahrávání mezi Los Angeles a srubem na severu státu New York. Se stejnou kytarou, syntezátorem, bicím automatem a několika škatulkami, na které hrál od vzniku The Drums, sestavoval Pierce Abysmal Thoughts. Složil všechny skladby a nahrál všechny nástroje. Podařilo se mu tak realizovat svou osobní vizi, jak má jeho kapela znít. Výsledkem je nejobjevnější album, živý autoportrét s ohlasy hyperdramatických The Smiths, klasicky popových Novozélanďanů Verlaines a Clean a rachotících vzpurných pankáčů Británie roku 1979.
Po dokončení cyklu desek The Drums a konci dlouhodobého vztahu si Pierce na čas dal s hudbou pauzu, aby se zase našel a hlavně aby našel novou inspiraci. Odstěhoval se z New Yorku a našel nový domov ve velkém prázdném bytě v Los Angeles. Všechny jeho plány pro a milostný vztah byly ale najednou v troskách. Tohle strádání a zmatek se postupně proměnilo v Abysmal Thoughts.
S novou deskou The Drums zakladatel kapely Jonny Pierce dosáhl toho, co dlouho nosil v srdci. The Drums jsou zpátky a přestože je v nich přítomen nesmírný smutek, Pierce je teď mnohem silnější, aby ho přemohl.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE DRUMS / US
Top