Detail info
Close

DIE KRUPPS / DE

DIE KRUPPS / DE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hlavní motor Die Krupps Jürgen Engler je vizionář, který má neslábnoucí vliv na elektronickou hudbu již několik desetiletí. Koncem sedmdesátých let byl mezi prvními německými punkery se svou kapelou Male a vzal tehdy s sebou na turné Campina dlouho předtím, než Die Toten Hosen vůbec existovali. V osmdesátých letech založil společně se svým kongeniálním partnerem Ralfem Dörperem, který je autorem mnoha jejich textů včetně Wahre Arbeit Wahrer Lohn, Die Krupps. A ti se zanedlouho stali vedoucí formací industriálu a EBM. Nestárnoucí legenda vyráží na další turné a na seznamu zastávek nesmí chybět ani 7. září a pražský Lucerna Music Bar!
Když scénu ovládl v 90. letech mainstream, kapela z Düsseldorfu do své hudby integrovala tvrdé thrashové kytary a stala se společně s Nine Inch Nails a Ministry nejdůležitějším zdrojem inspirace v elektro-metalu a také ovlivnila mnoho kapel tzv. Neue Deutsche Härte (Nová německá tvrdost).
Jako svůj dosud poslední opus magnum nahráli Die Krupps album V – Metal Machine Music, které vyšlo po dvou úspěšných předchozích albech IV –Paradise Now a The Machinists of Joy. Momentálně se kapela nachází ve studiu a pracuje na novém albu které by mělo vyjít ještě v letošním roce, první singl kapela slíbila vypustit v létě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DIE KRUPPS / DE
picture DIE KRUPPS / DE
Top