Detail info
Close

THE AFGHAN WHIGS / US

THE AFGHAN WHIGS / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

In Spades – tak se jmenuje nové album The Afghan Whigs, které vyjde v květnu a kapela ho představí 5. srpna v Lucerna Music Baru, kam se vrátí po dvou letech. Jako support se představí anglický písničkář Ed Harcourt.

In Spades je album zvláštní již svým uměleckým ztvárněním obalu, obsahem je záhadné a přímo vybízí posluchače, aby pronikali do jeho temných metafor a spektrální obraznosti. “Je to strašidelná deska,” říká Greg Dulli, frontman a hlavní autor Afghan Whigs. “Líbí se mi, jak je to celé tajemné. Není to samo o sobě koncepční album, ale když jsem to poskládal dohromady, objevil se mi oblouk a tak jsem se nechal vést. Pro mě to je deska o paměti, zejména o tom, jak rychle se spájí život a paměť.”

In Spades jsou na jedné straně typičtí Afghan Whigs, koneckonců jako všechno, co dosud natočili – a jak zaplnili prázdné místo mezi punkem středozápadu USA, který představovali Die Kreuzen a Hüsker Dü, psychedelickými soulovými symfoniemi The Temptations a rockovými plochami Led Zeppelin a Lynyrd Skynyrd. Na druhé straně toto album kapelu zase o kus posouvá dopředu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE AFGHAN WHIGS / US
Top