Detail info
Close

ALLAH-LAS / USA

ALLAH-LAS / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Allah-Las se potkali při práci v obchodě s deskami Amoeba Music, klíčové destinaci všech milovníků hudby v Los Angeles. Zatímco tahle zkušenost formovala jejich teoretické znalosti, jejich zvuk se tavil v podzemním suterénu, kde se dali dohromady jako kapela. Začali hrát a vystupovat v Los Angeles v roce 2008 a konečně vydávají svůj první singl Catamaran / Long Journey v roce 2011. V roce 2012 začali spolupracovat s labelem Innovative Leisure a vydávají album Allah-Las s druhým singlem Tell Me (What’s On Your Mind) / Sacred Sands. Desce se dostalo nadšeného kritického přijetí, následovalo turné a další práce ve studiu.

Allah-Las v roce 2014 vydali své druhé album Worship The Sun a představili na něm osobitou směs westcoastového garážového rock and rollu, latinoamerických perkusí a elektrického folku. Písničky evokují nálady věčných jihokalifornských pláží a minulosti Los Angeles – beatnici, umělci, surfaři, nomádi. Slyšíte inspiraci kapelami Love a Felt. Album Worship The Sun je perfektním soundtrackem pro nejlepší surfařský film, který ještě nebyl natočen, nebo pro hodinovou jízdu v Topanga Canyon. Je to teenagerská symfonie Slunci pro všechny, kteří znají jeho půvab.

Support: Tim Hill, Mapache

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ALLAH-LAS / USA
Top