Detail info
Close

Zdeněk Izer a autokolektiv

Zdeněk Izer a autokolektiv

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Známý bavič, komik a imitátor ZDENĚK IZER přijede se svou novou zábavnou talk show AUTOKOLEKTIV! Potečou Vám slzy smíchu! Bavit Vás přijede jeden z našich nejlepších a nejpopulárnějších bavičů – ZDENĚK IZER. Tentokráte se svou novou zábavnou talkshow AUTOKOLEKTIV!

ZDENĚK IZER si pro Vás připravil fantastickou show, při které nezůstane jedno oko suché. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené parodie televizních pořadů, zábavných soutěží a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. To vše v živém podání, bez jakéhokoliv playbacku, doplněné nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky.

ZDEŇKA IZERA není jistě třeba dlouze představovat. Tento skvělý bavič, herec a moderátor účinkuje v reklamě, v televizi uváděl celou řadu zábavných televizních pořadů (Jen blbni, Telebazar, Na palmě!) a dlouhá léta baví návštěvníky sálů po celé České republice ale i na Slovensku. Nenechte si ujít tuto jedinečnou „one man show“ našeho nejpopulárnějšího baviče.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Zdeněk Izer a autokolektiv
Top