Detail info
Close

CHARLES AZNAVOUR

JAZZ MEETS WORLD
CHARLES AZNAVOUR

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Charles Aznavour „encore une fois“ v ČR! Mnoha cenami a poctami vyznamenaný šansoniér vystoupí 16. března v Kongresovém centru Praha Praha

Uběhly již téměř 2 roky od okamžiku, kdy zavítal vůbec poprvé do České republiky legendární arménsko-francouzský šansoniér, zpěvák, hudebník a herec Charles Aznavour. Zdá se, že čas a věk pro Aznavoura nic zvláštního neznamenají. To dokázal před týdnem, kdy mu nadšeně tleskali posluchači ve vídeňské Stadthalle za jeho bravurní výkon plný energie. Pro české publikum vystoupí ještě jednou „encore une fois“ 16. března v pražském Kongresovém centru s programem, do něhož zahrnul známé písně ze své zatím nekončící úchvatné hudební kariéry. Charles Aznavour je na jevišti od roku 1946 a spolupracoval se všemi mezinárodními hudebními hvězdami, jako jsou např. Edith Piaf, Frank Sinatra nebo Elton John a Zaz.

S téměř 200 milióny prodaných alb je považován za ikonu hudebního světa. Složil přes 1 000 písní a jak sám říká, ještě mnoho jich má v hlavě. Letos v srpnu dostal hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu. Tento „malý muž se smutnýma očima“ ve svých 93 letech dokáže z jeviště nepřetržitě hodinu a půl fanouškům svými písněmi rozdávat nostalgii, melancholii, ale i radost a naději.

Předprodej vstupenek v cenách od 1.990 Kč do 7.990 Kč exkluzivně v síti Ticketportal. Koncert pořádá P&J Music v rámci série Jazz Meets World.

Více informací na
www.pjmusic.cz
www.charlesaznavour.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Doporučené

Top