Detail info
Close

DJ KRUSH / JP

DJ KRUSH / JP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DJ KRUSH OSLAVÍ V LUCERNA MUSIC BARU 25. VÝROČÍ A PŘEDSTAVÍ NOVÉ ALBUM

Japonský producent proslulý svým osobitým a nenapodobitelným stylem, ve kterém míchá hip hop, atmosférické zvuky, exotické nástroje a jazzové samply, přijede 18. dubna do Lucerna Music Baru v rámci světového turné k 25. výročí své bohaté sólové kariéry. Svým fanouškům představí nové album Cosmic Yard, které vyšlo 21. března. Cosmic Yard je nové instrumentální album DJ Krushe vydané u příležitosti 25. výročí. Na albu hostují Toshinori Kondo, Shuzan Morita, Yukihiro Atsumi anebo Binkbeats.

DJ Krush se narodil v roce 1962 v Tokiu. Svojí sólovou dýdžejskou dráhu odstartoval v roce 1991 po rozpadu hiphopové party Krush Posse, která platila na konci 80. let za nejlepší hiphopovou skupinu v Japonsku. Hned na začátku kariéry upoutal hlavně tím, že jako první DJ používal gramofony jako živý nástroj a jamoval s muzikanty na četných live sessions. První deska s názvem Krush vyšla v roce 1994 a od té doby vydal nepočítaně nahrávek v Japonsku, Evropě, USA a ostatních zemích. Všechny jeho sólové nahrávky se umístily vysoko v žebříčcích v Japonsku i za hranicemi a jeho šesté desce Zen se dostalo prestižního ocenění Best Electronic Album na AIFM Awards 2002. Kromě producentských a remixerských aktivit se Krush podílel na řadě soundtracků, filmech, seriálech a reklamách.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DJ KRUSH / JP
picture DJ KRUSH / JP
Top