Detail info
Close

MICHAL HRŮZA & KAPELA HRŮZY

MICHAL HRŮZA & KAPELA HRŮZY

Místo:

Vstupenky

Galerie

picture MICHAL HRŮZA & KAPELA HRŮZY
picture MICHAL HRŮZA & KAPELA HRŮZY

Změny a upozornění

ZRUŠENO: MICHAL HRŮZA & KAPELA HRŮZY 22.11.2020 19:00 Lucerna Music Bar, Praha

ZRUŠENO:
Z důvodu přetrvávajících omezení a vyhlášení nouzového stavu Ministerstvem zdravotnictví ČR kvůli pandemii covid-19 je koncert MICHALA HRŮZY & KAPELA HRŮZY v termínu 22. 11. 2020, Doors 19:00 / Start 20:00 hodin a místě Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1 bez náhrady zrušen. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top