Detail info
Close

TÁTA - One man show

TÁTA - One man show

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TÁTA – One man show
Humorná zpověď novopečeného otce

Hraje: Roman Pomajbo

Celosvětově úspěšná one man show TÁTA přichází konečně i do Čech.

Vstup dětí do našeho života všechno změní. Jaké to je stát se otcem? Pánové, nejste v tom sami, přijďte se podívat, jak se to dá s humorem zvládnout a přežít  Ženy se naopak na chvíli dostanou do hlavy mužům a pochopí vše dosud nepochopené. Každý, kdo už podobnou zkušeností prošel, se v jednotlivých situacích určitě najde. Ostatní se pobaví a rodičovství se rozhodně nezaleknou. Největší pozornost je věnována fázi příprav na dítě a na porod, kdy je stejně všechno nakonec úplně jinak, než jak jste se to učili v předporodním kurzu. A potom to přijde – všichni by se rádi vyspali, ale nepodaří se to nikomu. Intimní život jde do háje, oba partneři jsou podráždění a unavení – ale vlastně velmi, velmi šťastní...

V hlavní a jediné roli se představí známý slovenský herec a táta v jednom Roman Pomajbo, táta dvou krásných dcer, kterého mnozí jistě znají ze slovenské Partičky či z českého muzikálu Touha.
Večer plný dobré nálady a humoru zaručený!

Režie: Eduard Kudláč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top