Detail info
Close

ACCEPT

ACCEPT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ACCEPT na svém velkém evropské turné „Too Mean To Die“ v lednu 2023 ve ZLÍNĚ!

ACCEPT už plují pod vlajkou klasického metalu po celá desetiletí a svým nejnovějším albem „Too Mean To Die“ opět dokázali, že jsou stále skvělí dobyvatelé mezinárodních hitparád po celém světě.  

V lednu 2023 se ACCEPT vrací na evropská pódia! A jak jinak než se svou obvyklou nekonečnou energií a zničujícím výkonem.

Zahrají nové album „Too Mean To Die“ a připojí nesmrtelnou klasiku ACCEPT.

Po celá desetiletí dodávají ACCEPT čistokrevný metal, skvělé melodie a nezapomenutelné živé okamžiky. Jejich tři výjimeční kytaristé nepochybně přemění publikum na šílící masu, která celý slavný virus vykopne do zapomnění.

Philip Shouse říká: „To nejlepší, co se nám stane, je, že půjdeme na letiště, nasednem do letadla, odletíme k vám a zahrajeme velký, fantastický koncert.“

Tato slova říkají všechno, protože „The Best Is Yet To Come“ není jen vynikající skladba z nové desky, ale také shrnutí současné situace. Všechno už se může jen zlepšit.

Speciálním hostem koncertu je dívčí metalová kapela THE IRON MAIDENS, která pochází z jižní Kalifornie a dokázala si velmi rychle získat nejen jméno v USA jako vynikající cover kapela, ale stala se i mezinárodně uznávanou formací. Mají žhavou, rockovou, přirozeně ženskou přitažlivost, ale jsou to i vynikající umělkyně, které vždy předvedou parádní živou show. Maskot Eddie se opět objeví na pódiu!

A co je nejdůležitější? Tato koncertní pecka nemine ani Českou republiku!

31.1.2023 se jim totiž do cesty staví ZLÍN, hala Datart. Jestli nebude hala Datart potřebovat rekonstrukci po tomto koncertu, tak pak už asi nikdy! Bude to devastující hudební zážitek!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ACCEPT
picture ACCEPT
picture ACCEPT
Top