Detail info
Close

Vivaldianno, Shining Venice

Vivaldianno, Shining Venice

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MEZINÁRODNĚ ÚSPĚŠNÁ MULTIMEDIÁLNÍ SHOW
SE VRACÍ S NOVÝM OSLŇUJÍCÍM VIZUÁLEM

VIVALDIANNOShining Venice je pokračováním velmi úspěšné hudební show, která dobyla svět. Potřech letech světového turné, kdy Vivaldianno slavilo úspěchy ve více než třiceti světových metropolích a vidělo jej přes 150.000 diváků, pokračuje s novou tváří dál.

Nová verze Shining Venice vtáhne diváky do mrazivého příběhu barokního génia Antonia Vivaldiho, odehrávajícího se v rozzářených Benátkách, což dodává příběhu magickou atmosféru.

Vizuální část prošla zásadním redesignem. Díky nejlepším českým animátorům ze studia Incognito, kteří vytvořili nové 3D projekce a vizuály, se VIVALDIANNO Shining Venice stalo vizuálním zážitkem. Důraz je kladen také na reflexi krásy baroka, Benátek a vizualizaci hudby při ponechání prostoru pro divákovu fantazii. Show je zaměřena na 3D efekty, taneční prvky a interaktivní projekce.

Shining Venice překonává vizuální styl svých předchůdců (City of Mirrors a Reloaded) i očekávání svého tvůrce, českého hudebníka a skladatele Michala Dvořáka. "Nová verze mi dělá velkou radost a posouvá celý projekt zase o kus dál. Neuvěřitelná atmosféra Benátek plných světel, kterou se nám v této verzi podařilo vytvořit, poskytne divákům ještě silnější zážitek a skvěle dokreslí příběh a hudbu Antonia Vivaldiho. Stejně jako byl Antonio ve své době velmi inovativní a moderní, tak se Shining Venice snaží o aktuální technické a vizuální inovace, jak by to mohl udělat sám Vivaldi, kdyby žil v naší době. Snažíme se umocnit jeho hudební emoce současnými výrazovými prostředky s absolutní úctou k jeho dílu.“

VIVALDIANNO je koncert s příběhem věnovaným Antoniu Vivaldimu – géniovi baroka. Hlavní roli namluvila hollywoodská hvězda a bývalý agent 007 Pierce Brosnan, jehož hlas doprovází další slavní herci a herečky. Libreto pořadu napsal Tomáš Belko, známý český spisovatel a dramatik, který je také kreativním ředitelem Ogilvy Czech.

Ve VIVALDIANNO hraje řada renomovaných českých i mezinárodních sólistů, jmenovitě: autor a producent pořadu Michal Dvořák, člen české rockové skupiny LUCIE; Jiří Vodička, koncertní mistr České filharmonie; Terezie Kovalová, oblíbená mladá česká violoncellistka a mnoho dalších. Show má silnou art-rockovou atmosféru díky nádherné směsi smyčcového kvarteta, elektrických a akustických kytar, kláves a syntetizátorů, perkusí, etnických hudebních nástrojů a zvukových efektů.

VIVALDIANNO Shining Venice uvádí 3D koncertní show plnou emocí a moderních technologií. Během posledních let projekt ukázal svůj potenciál oslovit globální publikum. Stírá rozdíly mezi zeměmi a kulturami a vytváří „show bez hranic“ vhodnou pro každé publikum. Prvky rocku stylově prolnuté s barokní hudbou podpořené vizuálně ohromujícími nejmodernějšími technologiemi přitahují mladé posluchače i nadšence klasické hudby z celého světa.

Ponořte se do ohromujícího a tajemného příběhu a seznamte se s milostnými aférami jednoho z největších hudebníků všech dob.

 

Zažijte VIVALDIANNO!


www.vivaldianno.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top