Detail info
Close

PIANO BEST COVERS

PIANO BEST COVERS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Projekt Piano Best Covers se vrací na pódium Besedního domu v Brně a Moravské filharmonie Olomouc s novým programem Romantic Music with Candlelight. V tento valentýnský večer představíme posluchačům kouzelný koncert za svitu několika stovek svíček, v němž se zvuk klavíru propojí v harmonii s hudebními skladbami posledních desetiletí. V krásném sále Besedního domu a v historickém sále „Reduta Hall” vás čeká nezapomenutelný koncert s nejslavnějšími romantickými melodiemi a baladami o lásce od hudebních velikánů, jako jsou Yann Tiersen, Adele, Coldplay, Queen, Metallica, Guns N'Roses, Aerosmith, Bon Jovi, Scorpions, Imagine Dragons, Lady Gaga a mnoho dalších hudebních legend.
Pro všechny zamilované jsme připravili speciální program, který vás překvapí jedinečnými, originálními klavírními aranžemi. Zapalte své srdce a připravte se na úžasnou hudební odyseu, během níž objevíte nejslavnější hity světové hudby, které si získaly srdce milionů lidí po celém světě. Neuvěřitelná hra několika set svíček doprovázená zvuky klavíru nenechá nikoho lhostejným a vytvoří jedinečnou romantickou atmosféru.
Sólistou koncertu bude klavírista Łukasz Szubski, vítěz mezinárodních soutěží v Londýně, Itálii, Berlíně a Slovinsku. Mezi jeho koncerty patří např: v zóně VIP Room během koncertu skupiny Coldplay na Národním stadionu ve Varšavě; v zóně VIP Room během koncertu Guns N' Roses na stadionu Energa v Gdaňsku; v zóně VIP Room během koncertu Depeche Mode na Národním stadionu ve Varšavě; v Hale Koszyki ve Varšavě; ve Sky Tower ve Vratislavi a na rockových koncertech Slezské filharmonie.
Koncerty projektu Piano Best Covers v roce 2023 se úspěšně uskutečnily na pódiích na Slovensku, v České republice, Německu a Spojených arabských emirátech.
Nenechte si ujít příležitost být součástí tohoto romantického hudebního večera.

Koncert se uskuteční 16. února na pódiu Besedního domu v Brně a 17. února na pódiu Reduta Moravské filharmonie v Olomouci. Začátek v 19:00.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top