Detail info
Close

JON LORD´S CONCERTO FOR GROUP AND ORCHESTRA  and the music of DEEP PURPLE

JON LORD´S CONCERTO FOR GROUP AND ORCHESTRA and the music of DEEP PURPLE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zpěvák IRON MAIDEN BRUCE DICKINSON v projektu JON LORDA „Concerto For Group And Orchestra“ už v neděli naživo v OLOMOUCI! Koncert je zcela VYPRODÁN! Máme harmonogram večera!

CONCERTO FOR GROUP AND ORCHESTRA, feat. BRUCE DICKINSON aneb Bruce Dickinson, supergroup a Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín hrají nejen hity Deep Purple – 2. 4. 2023 – OLOMOUC, hala University Palackého – VYPRODÁNO!

Jedinečný koncertní zážitek se chystá na tuto neděli, 2. dubna do sportovní haly UP v OLOMOUCI! Legendární BRUCE DICKINSON zde vystoupí za doprovodu 78členné Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín ve slavném hudebním projektu zakladatele Deep Purple, Jona Lorda – Concerto For Group And Orchestra pod vedením Paula Manna! Vedle samotného Bruce se zde objeví také další slavní muzikanti, jako Kaitner Z Doka (JON LORD, IAN PAICE, DON AIREY) na kytaru, Bernhard Welz (JON LORD, DON AIREY) na bicí, John O'Hara (JETHRO TULL) na klávesy, Tanya O'Callaghan (WHITESNAKE) na basu.

Dickinson k této jeho spolupráci uvádí: „Jak mnoho lidí ví, DEEP PURPLE měli velký a trvalý vliv na můj život od doby, kdy jsem byl teenager, a během let jsem měl to štěstí, že jsme se stali dobrými přáteli s celou kapelou, zvláště pak s Jonem Lordem."

Oznámení tohoto koncertu v OLOMOUCI vyvolalo vlnu nadšení a zájmu a vstupenky na tuto unikátní hudební zmizely velmi rychle! Majitelé vstupenek už teď mohou začít odpočítávat dny a hodiny do vypuknutí této velké hudební slávy a my Vám k tomu posíláme plán koncertu, který bude trvat zhruba 2 hodiny.

18:30 otevření haly

20:00     start koncertu

Concerto For Group & Orchestra 1st Movement - (full orchestrated)

Concerto For Group & Orchestra 2nd Movement - (full orchestrated)

Concerto For Group & Orchestra 3rd Movement - (full orchestrated) 

Přestávka 20-30 min 

Sarabande - (full orchestrated)

Bouree - (full orchestrated)

Jerusalem – full orchestration – Bruce Dickinson

Tears Of The Dragon – full orchestration – Bruce Dickinson

Perfect Strangers - (full orchestrated)

When A Blind Man Cries - (full orchestrated)

Hush - (full orchestrated)

Smoke On The Water - (full orchestrated)

 

JON LORD sklidil s tímto projektem obrovský úspěch celosvětově a nyní si ho můžete prožít naživo i vy! Už příští týden, v neděli večer, V OLOMOUCI! Těšíte se?

POZOR! Koncert je zcela VYPRODÁN a vstupenky už se tedy nebudou prodávat ani na místě!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JON LORD´S CONCERTO FOR GROUP AND ORCHESTRA  and the music of DEEP PURPLE
Top