Detail info
Close

AŤ VEJDE TEN PRAVÝ

Švandovo divadlo na Smíchově
AŤ VEJDE TEN PRAVÝ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

AŤ VEJDE TEN PRAVÝ
John Ajvide Lindqvist, Jack Thorne

Některá pozvání již nelze vrátit zpět. Hra podle kultovní předlohy na pomezí severské detektivky, upírské romance a psychologického dramatu.

Dramatizace švédského románu proslaveného úspěšným filmem mísí drsné hororové scény s nadčasovou love story a na jeviště přináší neokoukaný hororový žánr. Oskar je osamělý chlapec, kterého ve škole šikanují. Žije s matkou v paneláku na kraji města. Eli je mladá dívenka, která se přistěhovala naproti. Nechodí do školy a přes den nikdy neopouští byt. Jejich vyděděnost je k sobě přitahuje a jejich přátelství se stává den ode dne bližším, zatímco sousedstvím otřásá série vražd…

Drama inspirované upírským mythem se rozplétá ve stylu severských detektivek, představuje nečernobílé postavy a vybízí k vyprávění v poutavých jevištních obrazech. Příběh hry čerpá z fantaskních motivů vampirismu, ale ve své podstatě je psychologickým dramatem o dospívání ve společnosti, v níž veškeré autority selhávají. Neznepokojuje krvavými výjevy ale pozvolnou manipulací slabými jedinci na okraji společnosti, aby se obrátili proti těm, jimiž jsou utlačováni.

REŽIE: Jan Holec

OSOBY A OBSAZENÍ:
OSKAR:
Oskar Hes
ELI:
Denisa Barešová
HAKAN: Tomáš Petřík
HALMBERG/JIMMY:
Jan Grundman
MÁMA: Marie Štípková
MICKE:
Jacob Erftemeijer
JONNY: Tomáš Červinek
KURT/JOCKE:
Petr Buchta
PAN AVILA/STEFAN/TORKEL:
Matěj Anděl

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture AŤ VEJDE TEN PRAVÝ
picture AŤ VEJDE TEN PRAVÝ
picture AŤ VEJDE TEN PRAVÝ

Doporučené

Top