Detail info
Close

Tribute to World Legends: FRANK SINATRA

REDUTA JAZZ CLUB – PROGRAM
Tribute to World Legends: FRANK SINATRA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Reduta Jazz Club patří opakovaně k TOP10 jazzovým klubů světa. V kombinaci s hity amerického elegána, bezkonkurenčního zpěváka a charismatického Franka Sinatry dostanou všichni milovníci hudby dokonalý nezapomenutelný hudební zážitek. Frank Sinatra zazní v podání mezinárodně oceňovaného bandu Mira Ochotnického, kterému není Sinatrův šarm rozhodně cizí a postará se o to, že na Vás dýchne atmosféra minulých let. Neváhejte navštívit náš legendární klub a užít si jedinečnou retro atmosféru prezidentského klubu.

Miro Ochotnický - zpěv, Vladimír Strnad - piano, Jan Greifoner - kontrabas, Jan Hrovatitsch - bicí

 

Reduta Jazz Club repeatedly belongs to the TOP 10 jazz clubs in the world. In combination with the hits of the American elegant, unrivaled singer and charismatic Frank Sinatra, all music lovers will get a perfect unforgettable musical experience. Frank Sinatra will be performed by Miro Ochotnický's band, which is definitely no stranger to Sinatra's charm and will make sure that you breathe the atmosphere of the past years. Do not hesitate to visit our legendary club and enjoy the unique retro atmosphere of the President's Club.

Miro Ochotnický - vocal, Vladimír Strnad - piano, Jan Greifoner - doublebass, Jan Hrovatitsch - drums

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top