Detail info
Close

MONATIK - ART ОБОРОНA / ART DEFENSE

MONATIK - ART ОБОРОНA / ART DEFENSE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

13 жовтня MONATIK з «ART Обороною» у Празі, у Palac Lucerna!
MONATIK - перший український поп-артист, що підкорив найбільші сцени, зібрав десятки перемог та головних музичних премій;
Креативний митець, що задає ритм та напрямок музичній індустрії, тренер українського проекту “Голос країни”.
Шоу від MONATIK - завжди вибухові та неймовірні.
Рішення про европейский тур було не просте, але у цьому турі MONATIK не тільки збирає кошти на гуманітарні потреби постраждалим, а і розповідає про страшну трагедію в Україні, не дає суспільству забути та звикнути.
MONATIK ART Оборона - наша творча лінія фронту. Це нові пісні, що зашивають душу, це легендарні хіти артиста, які співали в унісон стадіони, які повертають нас до щасливих часів.

13. října MONATIK s "ART Defense" v Praze, v Paláci Lucerna!
MONATIK je prvním ukrajinským popovým umělcem, který dobyl NSC "Olimpiyskiy" - největší ukrajinskou scénu, vítěz desítek vítězství a hlavních titulů u vlivných hudebních cen; umělec a skladatel, který udává rytmus a směr kreativního a hudebního průmyslu, kouč projektu „Hlas země“, autor a tvůrce projektu „ART Oborona“.
Právě jeho umění posouvá showbyznys na novou úroveň. Na evropském turné MONATIK nejen shromažďuje finanční prostředky pro ozbrojené síly Ukrajiny a lid Ukrajiny postižený válkou, ale také vypráví celému světu o hrozných tragédiích, které se na Ukrajině dějí - působí jako kulturní hlásná trouba, která nedovolit společnosti zapomenout a zvyknout si na to.
Pro každý národ je hudba zrcadlem duše a hodnot lidí... A slovo je silou a zbraní naší ART Defense, která dokáže léčit, motivovat a nacházet víru tam, kde se zdá, že už není. MONATIK ART Defense je naše kreativní přední linie. Jsou to nové písně z EP "ART Oborona" i legendární hity umělce, které stadiony unisono zpívaly před válkou, a jež nás vracejí do šťastných časů, dodávají sílu a naději na vítězství.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info: slevy NE / bezbariérový přístup ztížený (schodiště)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top