Detail info
Close

PUPO - 40 Anni… su di noi

PUPO - 40 Anni… su di noi

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PUPO - 40 Anni… su di noi, živý koncert italské legendy!
PUPO je známý svými superhity "Su di noi", "Gelato al cioccolato", "Lo devo solo a te", "Un amore grande" a mnoha dalšími.
Jeho vášnivý temperament si již více než 40 let získává miliony srdcí po celém světě. Pokud si pamatujete na 80. léta, určitě vás zaujal tento temperamentní Ital s okouzlujícím hlasem, ohnivým pohledem a zářivým úsměvem.
Během své hudební kariéry natočil PUPO řadu alb, z nichž jedenáct získalo zlatou desku, a po celém světě bylo prodáno více než dvacet milionů jeho nahrávek.
Dnes tento šarmantní Ital, jenž pokračuje dál ve své tvorbě a rozradostňuje své fanoušky novými skladbami, vyráží se svými hudebníky na evropské turné, které nese nazev "40 Anni.... su di noi".
Je to skvělé show s živou hudbou a energií, která vám přinese spoustu pozitivních emocí a nezapomenutelných dojmů...
Věnujte tento nádherný dárek sobě i svým blízkým!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout online přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PUPO - 40 Anni… su di noi
picture PUPO - 40 Anni… su di noi
picture PUPO - 40 Anni… su di noi
Top