Detail info
Close

WINTER MASTERS OF ROCK 2022

WINTER MASTERS OF ROCK 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Oznamujeme první potvrzení kapely letošního ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK a startujeme prodej vstupenek za zvýhodněné ceny!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2022 – 3.12.2022, ZLÍN, hala Datart

MASTERS OF ROCK festival, který odstartuje už za týden a něco ve VIZOVICÍCH má už po mnoho let svůj chladnější protějšek. Jednodenní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK festival, který se koná ve ZLÍNĚ, sportovní hale Datart! Letos se uskuteční už po 17. my pro vás dnes máme první potvrzené kapely a super zaváděcí cenu vstupenek, které budou platit jen do konce července! Už teď vězte, že půjde opět o náročný den, nacpaný super zajímavými kapelami. Do svých diářů si proto výrazně poznačte datum 3.12.2022, ZLÍN, sportovní hala Datart – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2022!

První potvrzené kapely jsou:

Chris BAY – je vůbec nutné tady něco dodávat? Oblíbený, sympatický a neuvěřitelně aktivní frontman metalových FREEDOM CALL přijede v zimě do ZLÍNA sólo, jen se svou kytarou, se svým úsměvem, svojí sólo tvorbou a svou chytlavou, dynamickou one-man show! Kdo toto jeho unikátní a nezapomenutelné vystoupení neviděl loni na ROCK CASTLE festivalu, má nyní další možnost. Skladatelé rock-metalových písní jsou prostě jen někdy moc pracovití a napíší mnoho inspirativního a bohatého materiálu, který se však příliš nehodí do stylu vlastní kapely. A to je i případ CHRISE BAYE. "Trvale píšu písně a neustále pracuji na nápadech ve studiu," vysvětluje Chris. "Proto jsem za ta léta nashromáždil spoustu skladeb, které Freedom Call zkrátka nevyhovují, ale jsou příliš dobré na to, aby se na ně v mém archívu jen prášilo“. Řešení je jedno, sólo alba a sólo show. Chris svým vlastním, nezaměnitelným způsobem prezentuje muziku, která ho inspirovala od samého počátku jeho kariéry. Jeho osobité písně vznikaly po dlouhou dobu a Bay si je komplet vyrábí sám, ve svém vlastním studiu.

SERIOUS BLACK – Turné melodic power-metalových SERIOUS BLACK znemožnila pandemie coronaviru, nicméně, turné se podařilo přeplánovat, a tak se na tuto bandu se svým aktuálním albem „Vengeance is Mine“ můžete těšit ve ZLÍNĚ, na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK! POZOR! Všechny zakoupené vstupenky na dříve oznámené pražské termíny platí i na Zimní Masters of Rock. Kapela si v posledních letech prošla několika personálními změnami. V květnu 2018 se ke kapele připojil Ramy Ali jako stálý bubeník poté, co odešel Alex Holzwarth. V roce 2021 došlo k další změně v sestavě. Poté, co Urban Breed po jistých neshodách před začátkem nahrávání kapelu opustil, bylo nové album Vengeance is Mine nahráno se srbským zpěvákem Nikolou Mijicem (Eden's Curse) a s Bobem Katsionisem ve vlastním studiu Serious Black. Nenechte si je ujít, klukům už bijí dlouho tlumená metalová srdce na poplach!

DALRIADA – po svém úspěšném vystoupení na letošním METALFESTU v PLZNI se kapela vrací do ČR znovu, v zimě do ZLÍNA na Zimní „Masters“. Tato maďarská folk-metalová kapela má proklatě nízko položené kytary, užívá si hraní na lidové nástroje a nadšeně představuje své nejúspěšnější hity s velkými sbory až po epické bitevní písně s texty o maďarských legendách, mytologii a historii. Bude to velmi pěkný, zajímavý a po všech směrech nevšední hudební zážitek!

OYD - myšlenka vytvořit kapelu se zrodila v Řecku počátkem roku 2012. Po několika změnách v sestavě se kapela ustálila v roce 2016 s cílem kombinovat různé styly se silnými vlivy metalu, punku, grunge a rocku. V roce 2019 vydali své druhé album „Indigo“ a až nyní přichází možnost představit ho světu live, takže i u nás, na zimním „Masters“!

HAMMERFALL

GUANO APES


Sledujte nadále naše stránky! Další potvrzené kapely 17. ročníku ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK budou postupně přibývat, ale už nyní máte možnost si své místo na tomto jednodenním zimním svátku rocku a metalu ve ZLÍNĚ zajistit.
Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konce července, jsou ode dneška v prodeji!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture WINTER MASTERS OF ROCK 2022
Top