Detail info
Close

CITRON - Tour Supi se slétají 2

CITRON - Tour Supi se slétají 2

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Turné „Supi se slétají“ české rockové legendy CITRON bude mít na podzim pokračování! 

Jediné turné, které se loni na podzim, tedy ještě v době covidové, odjelo bez jediné vynechávky, bylo turné „Supi se slétají“ české rockové legendy CITRON.  Turné bylo velmi úspěšné a CITRON tak po zásluze získali mnoho pochval. Kapela, posilněna tímto úspěchem, se rozhodla v tomto turné pokračovat! CITRON tak letos na podzim zamíří do dalších devíti klubů v Čechách a na Moravě! 

Pevně doufáme a věříme, že se turné „Supi se slétají 2“ odehraje bez jakýchkoli restrikcí či vládních nařízení a fanoušci si budou moct kapelu vychutnat tak, jak jsou zvyklí, tedy úplně naplno! Turné „Supi se slétají 2“ startuje 7. října v kulturním domě ZLIV, poté navštíví dalších 8 měst, přičemž poslední koncert bude patřit BEROUNU, 3. prosince!  

Nový koncept turné „Supi se slétají“ zůstává zachován! Menší města a sály, větší intimita a blízkost publiku, klasický hraný set s elektrickými kytarami doplněn z poloviny o unplugged pasáž. Každý návštěvník koncertu obdrží jako dárek na vstupu singl kapely Citron.  

Termíny turné “Supi se slétají část 2“: 

  7.10.2022 - Zliv - kulturní dům
14.10.2022 - Šternberk – kulturní dům
15.10.2022 - Krnov - klub Kofola
11.11.2022 - Říčany  - kulturní dům Labuť
12.11.2022 - Benešov -  kulturní dům Benešov Na Poště 
25.11.2022 - Litomyšl - klub Kotelna
26.11.2022 - Pelhřimov - kulturní dům Máj
  2.12.2022 - Frýdek Místek - klub Stoun
  3.12.2022 - Beroun  - kulturní dům Plzeňka

Prodej vstupenek na všechny koncerty turné startuje, tak neváhejte a zajistěte si své místo na některém z nich včas, ať už se můžete jen v klidu těšit na podzim a tyto parádní rock-metalové večery! 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CITRON - Tour Supi se slétají 2
Top