Detail info
Close

LÁSKA NEBESKÁ

LÁSKA NEBESKÁ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V nádherném prostředí Arkádového nádvoří zámku Opočno můžete zažít krásný a romantický večer s nejznámějšími hity Valdemara Matušky v podobě koncertní verze zamilované duchařské komedie z dílny Divadla Broadway.
Nutno zdůraznit, že Láska nebeská není muzikálem, který by jakkoliv vycházel ze životního příběhu Waldemara Matušky. Děj této muzikálové komedie je koncipován tak, aby se jednotlivé Matuškovy písně staly logickou součástí spletitého děje, aby ho posouvaly, nikoliv přerušovaly. Jedním z autorských záměrů tedy byla i snaha vzbudit u diváků dojem, že Matuškovy písně byly složeny přímo pro tuto komedii o dvou bratrech, z nichž jeden se po své tragické smrti vrátí na svět jako duch. Náš muzikál je tedy především situační komedií. Někdy smutnou, někdy rozvernou, občas dojemnou, ale vždy zábavnou.

Představení nabídne drobné zamyšlení nad smyslem života od mladíka, který tak nesmyslně zahynul jedné osudné noci při cestě z bujaré zábavy a který jako by byl důkazem pravdivosti rčení, že člověk začne chápat život teprve v okamžiku, kdy se dotkne smrti. To vše ale v obalu zábavného, komediálního, duchařského muzikálu, který vás dovede od smíchu po slzy zároveň. Přijdete si s námi zazpívat písně, jako "Tisíc mil", "Jó, třešně zrály", "Slavíci z Madridu", "Tereza", "Růže z Texasu" ale třeba i "Ach, ta láska nebeská"?
Scénář a režie: Zdeněk Zelenka
Nastudování: Divadlo Broadway
ÚČINKUJÍ
________________________________________
Petr Pecha
Vojtěch Drahokoupil
Bohuš Matuš / Bronislav Kotiš
Sandra Pogodová
Karolina Gudasová-Neuvirthová / Nikola Ďuricová
Taneční company: Petr Faltus, Jiří Minařík, Michaela Novotná, Veronika Zelníčková
INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY
________________________________________
Představení se koná na Státním zámku Opočno, jež se nachází na adrese Trčkovo nám. 1, 517 73 Opočno (Arkádové nádvoří).
Parkování je možné přímo na Kupově náměstí v Opočně nebo u zimního stadionu. Obě parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:30 (areál bude otevřen od 19:30). Délka představení odpovídá 110 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.
V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

________________________________________
Představení se uskuteční na zámku Lednice, jež je umístěn na adrese Zámek 1, 691 44 Lednice (za zámkem Čestné nádvoří / louka).
Parkování je možné přímo v obci Lednice na veřejných či soukromých parkovištích. Všechna parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná v 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 110 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.
V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.


DOPORUČUJEME
– včasný příjezd
– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top