Detail info
Close

Waldemar Matuška 90 - Nebeský kovboj

Waldemar Matuška 90 - Nebeský kovboj

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert pro… Waldemar Matuška 90 - Nebeský kovboj

Speciální koncert k nedožitým 90. narozeninám.

Večer vzpomínek na nádherný hlas a stále živé i neprávem opomíjené hity repertoáru Waldemara Matušky z doby, kdy termín populární hudba ještě nebyl hanlivou nálepkou...

Hrají a zpívají členové kapel Propast, Šnek a spol., Draha Kráčmarová, Rozálie a Kateřina Šujanovy, Kryštof Štěpánek, Tadeáš Hoder, Martin a Jakub Rybářovi, Jiří Fajkus, Jan Čápek, Jan Šmudlík Skryja &NpVŠ.
Záštitu nad koncertem převzal místostarosta Ing. František Hasoň, čestným hostem bude rodinný přítel Matuškových, zpěvák a moderátor Walda Plch. 

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout-HOMEtickets!
Další info:
nečíslovaná sedadla / sleva"50%ZTP/P" pro držitele průkazu ZTP/P - k dispozici naprodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, slevu zvolte v nákupním košíku / bezbariérový přístup ANO, zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP / PNE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top