Detail info
Close

NOC NA KARLŠTEJNĚ 2022

NOC NA KARLŠTEJNĚ 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Perla letních scén míří z Karlštejna k Vám.

Originální představení z hradu Karlštejn nominované na cenu Thálie.Slavný příběh doplňují legendární hity Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja, hoj a mnohé další písně Karla Svobody, které doslova zlidověly a zpívají si je všichni diváci. Účinkují herci a zpěváci známí z muzikálů, tv seriálů a filmů. Patří k nim legendy stříbrného plátna i držitelé ceny Thálie.Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých muzikálů je půvabnou komedií o císaři Karlu IV. a jeho hradě Karlštejně, na němž podle údajného zákazu nesměly přebývat ženy. Již třetím rokem vyrážíme na turné.Představení je hráno v historickém prostředí, které není běžným divadelním prostorem, děj se odehrává po celém nádvoří, z oken pamětihodnosti, na hradbách i mezi diváky.

Místa v zadních řadách a na boku budou vyvýšena (elevace), ale i přesto je nedoporučujeme dětským divákům nebo osobám malého vzrůstu z důvodu možného omezeného výhledu v některých scénách. Představení se koná za každého počasí.

1.-3. řada sektorů A a B má v ceně pláštěnku a deku.

Areál otevřen hodinu před zahájením.

Navštivte eshop s oficiálními dárkovými předměty na webu Oficiální Fan Shop | Noc Na Karlštejně (eshop-nnk.cz)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top