Detail info
Close

VINOHRANÍ VE VINIU 2022

VINOHRANÍ VE VINIU 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

9. ROČNÍK HUDEBNÍHO FESTIVALU

VINOHRANÍ VE VINIU
27.8.2022 (sobota) Velké Pavlovice
TRAKTOR, HARLEJ, ALKEHOL a další

 

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se uskuteční již tradičně na konci prázdnin v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény domácí hudební scény a jak se již stalo dobrým zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice.


Vinohraní slaví deváté narozeniny a bude to dle jeho tradic poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu tak již neodmyslitelně patří místo na české festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy rodinné akce, která svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.


I letos se máme opět na co těšit!
Je nám velkou ctí přivítat jako jednu z hlavních hvězd hard rockovou kapelu TRAKTOR, která exceluje na našem hudebním nebi a úspěšně plní velké haly a sály po celé ČR. Pro Vinohraní bude sestaven speciálně dlouhý playlist, na kterém zazní nejen všechny osvědčené hitovky, ale také songy z nové desky „Sedmá strana kostky“. Dalším velkým jménem a zároveň kapelou, která se na Vinohraní představí úplně poprvé jsou HARLEJ.
Letos tedy poprvé zazní „Svařák“ v originálním podání.
Třetí potvrzenou partou jsou kamarádi, kteří nesmí v letošní sestavě chybět a to legendární ALKEHOL. Další kapely budeme postupně doplňovat.


K dispozici bude také bohaté občerstvení a vybrané lahůdky. Dobré jídlo a pití pak mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové pódium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.


Připraven je také doprovodný program, proto přijeďte a spojte tyto tradiční slavnosti třeba s prohlídkou historického křížového sklepa, kde na vás bude čekat degustace vynikajících vín. Ti, kteří přijedou autem, budou moci zaparkovat na parkovacích místech v bezprostřední blízkosti areálu. Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit ve Velkých Pavlovicích alespoň jednu noc, je připraven prostor pro stanování, který se nachází taktéž několik málo kroků od areálu a je pro všechny návštěvníky festivalu zdarma!

 

 

Slevy ZTP a ZTP/P se poskytují pouze na místě

Děti do 120 cm ZDARMA

Vstupenky pro děti do 12 let 190,-Kč – prodej pouze na místě

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VINOHRANÍ VE VINIU 2022
Top