Detail info
Close

JOKER – live in concert

JOKER – live in concert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JOKER – Live in concert
Zaposlouchejte se a zažijte tento film jako nikdy předtím!

JOKER, film, který získal dva Oscary – za nejlepší herecký výkon a za nejlepší hudbu – nyní můžete vidět v doprovodu živého orchestru.

28. července 2022 bude v zahradách Arcibiskupského zámku Kroměříž promítán přelomový a cenami ověnčený film Todda Phillipse, Joker, za doprovodu živého orchestru, který zahraje oceněnou partituru skladatelky Hildur Guðnadóttir.
Jedna z nejuznávanějších mladých skladatelek své generace a vůbec první sólová vítězka cen BAFTA a Zlatý glóbus za nejlepší původní hudbu, Hildur Guðnadóttir, je známá také jako držitelka ceny Grammy za hudbu k slavné minisérii Černobyl od HBO.

„Jsem nadšená, že mohu vidět a slyšet Jokera v kině s živým orchestrem. Když jsme nahrávali hudbu, orchestr vnesl do vystoupení takovou hloubku, že jsme všichni během nahrávání doslova tajili dech,“ říká Hildur Guðnadóttir.

„Myslím, že je to skvělý způsob, jak mohou diváci zažít strašidelnou a pohlcující hudbu Hildur Guðnadóttir a zároveň být svědkem toho, jak se Joaquin Phoenix v roli Arthura propadl do šílenství,“ dodává Todd Phillips, režisér filmu.

JOKER – live in concert
28.7.2022 od 20:00
Arcibiskupský zámek a zahrady Kroměříž
V původním znění s titulky
Předprodej vstupenek v síti Ticketportal

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top