Detail info
Close

JOHN MALKOVICH – The Music Critic

JOHN MALKOVICH – The Music Critic

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

John Malkovich ve hře The Music Critic na zámku v Kroměříži

Schumann se považuje za „skladatele“, zatímco Brahms je „bastard bez daru“. A Claude Debussy je prostě ošklivý.

Autor hry Aleksey Igudesman stvořil sardonický mix těch nejhorších hudebních kritik, které byly o řadě největších hudebních děl za poslední staletí napsány. John Malkovich, vybavený frivolní hrou hudebních urážek, vklouzne do role zlého kritika, jenž věří, že hudba Beethovena, Chopina, Prokofjeva a dalších velikánů je únavná a ponurá.

Držitel dvou nominací na Oscara, John Malkovich, vystoupí v divadelní hře The Music Critic na zámku v Kroměříži. Tam jej pod širým nebem budete moci vidět dne 26. 7. 2022. Vstupenky na tuto jedinečnou kulturní událost k dostání v síti Ticketportal.

John Malkovich je uznávaný americký herec, režisér, divadelní výtvarník a producent. Objevil se ve více než sedmdesáti filmech a je držitelem několika významných nejen divadelních cen. Na 44. ročníku MFF v Karlových Varech získal cenu Křišťálový Globus za svůj celoživotní přínos oboru kinematografie.

Divadelní hra The Music Critic bude uvedena v původním znění (anglickém jazyce), na místě pak do českého jazyka tlumočena pomocí titulkovacího zařízení.
Oficiální trailer představení

Napsal: Aleksey Igudesman

Účinkují:
John Malkovich, vypravěč
Aleksey Igudesman, housle
So-ock Kim, housle
Max Baillie, viola
Thomas Carroll, violoncello
Hyung-ki Joo, klavír

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top