Detail info
Close

Galavečer na Draka 2022

Galavečer na Draka 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Galavečer na Draka proběhne v sobotu 19. 2. 2022 a v rámci hlavního programu vystoupí kapela Jelen, Eva Burešová, Michaela Tomešová, JEN, Hell Navrátilová, Karolína Neuvirthová a další. Moderuje Karel Kašák. Těšit se můžete na bohatý kulturní a doprovodný program, tombolu nebo aukci uměleckých předmětů. Akce má od roku 2021 záštitu primátora hlavního města Prahy.

Jak akce vypadala v loňském roce se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=zGRnSJaJvRs

Galavečer na Draka je akce, která podporuje pacienty s nemocí SMA (Spinální muskulární atrofie). Vznikla v roce 2018 s cílem představit konkrétní příběhy pacientů s touto nemocí a dát jim možnost zapojit se do běžného života – formou kulturní společenské události, která je především o nich samotných. Projekt Galavečera chce především vzdělávat, učit, bavit a mimo jiné taky bořit bariéry, které jsou často s těmito vzácnými onemocněními spojené. Více informací na www.galavecernadraka.cz.

Příběhy, které Galavečer na Draka ve svém čtvrtém ročníku podpoří jsou:
• Viktorie Jarošová: https://www.youtube.com/watch?v=KsrRk6e30yY
• Mariana Vaněčková: https://www.youtube.com/watch?v=mm91JX5YozI

Akce se koná pod záštitou Nadačního fondu SPOLU NA DRAKA. Nadační fond původně vznikl na podporu malého Zdeňka Rejzka, nyní se soustředí na pomoc všem pacientům s nemocí SMA a dalšími vzácnými onemocněními.


Info pro ZTP: osoby ZTP sleva 50%, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena u stolu č. 27, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP (oproti skenu průkazu ZTP) rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top