Detail info
Close

NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021

NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Perla letních scén míří z Karlštejna k Vám.
Originální představení z hradu Karlštejn nominované na cenu Thálie. Slavný příběh doplňují legendární hity Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja, hoj a mnohé další písně Karla Svobody, které doslova zlidověly a zpívají si je všichni diváci. Účinkují herci a zpěváci známí z muzikálů, TV seriálů a filmů. Patří k nim legendy stříbrného plátna i držitelé ceny Thálie.
Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých muzikálů je půvabnou komedií o císaři Karlu IV. a jeho hradě Karlštejně, na němž podle údajného zákazu nesměly přebývat ženy. Již třetím rokem vyráží na turné, z důvodu rekonstrukce hradu Karlštejn. Představení je hráno v historickém prostředí, které není běžným divadelním prostorem, děj se odehrává po celém nádvoří, z oken pamětihodnosti, na hradbách i mezi diváky.
Hvězdné obsazení, slavné hity a magické prostředí slibují jedinečný zážitek, který k létu prostě patří.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

Místa v zadních řadách a na boku budou vyvýšena (elevace), ale i přesto je nedoporučujeme dětským divákům nebo osobám malého vzrůstu z důvodu možného omezeného výhledu v některých scénách. Představení se koná za každého počasí.
1.-3. řada sektorů A a B má v ceně pláštěnku a deku.
Areál otevřen hodinu před zahájením.

ZTP/P info: osoby ZTP/P dle platného ceníku / pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn / rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

ZVLÁŠTNÍ INFO TŘEBOŇ:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka "ZTP/P" platí pro vozíčkáře či jiného držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod, nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021
picture NOC NA KARLŠTEJNĚ 2021
Top