Detail info
Close

SIMONE REIFEGERSTE TRIO (DE/ CZ)

JAZZ MEETS WORLD
SIMONE REIFEGERSTE TRIO (DE/ CZ)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Simone Reifegerste - zpěv, Joe Kučera - saxofón, Vladimír Strnad - piano

Simone Reifegerste se narodila v Berlíně-Neukölln. Než začala mluvit, běhat nebo přemýšlet, začala zpívat. Když pak byla dospělá, věnovala se jen muzice. Např. se skupinou Be Mine Or Run potěšila diváky po celém Německu na koncertních turné. V roce 1997 byla kapele udělena cena německých hudebních kritiků za album Beautiful People. V roce 2011 nahrála spolu s polským klavíristou Chrisem Szachnowskim a Joe Kučerou nádhernou desku Am I. Saxofonista Joe Kučera se objevil na více než 5 desítkách LP a CD, nahraných v nejrůznějších částí světa. Prostřednictvím své nenapodobitelné vlastní lyrické hry spolupracoval s mnoha mezinárodně uznávanými hudebníky, jako jsou na příklad Alexis Korner, Tony Sheridan, Jesse Ballard, Hans Hartmann, Pete Wyoming Bender, Bob Lenox, Jackie Leven a další. Spolupracoval i českými legendami jako jsou Luboš Andršt, Michal Prokop, Honza Hrubý... Hrál na koncertech v letech 1990-91 (po Československu i v Japonsku či v Paříži a v Berlíně) s Martou Kubišovou (LP Někdy si zpívám). Na Kučerově aktuálním, po dlouhé době opět autorském, CD Take a Heart vedle hry na saxofon i zpívá, česky i anglicky.
Třetí v této partě je pražský pianista Vladimír Strnad. Absolvent Státní konzervatoře v Praze, dlouholetý člen komorního souboru Kinsky Trio Prague, se kterým natočil několik CD a podnikl mnoho úspěšných turné (např. Španělsko, Francie, Mexiko, USA, Kanada). Spolupracuje také s operními zpěváky (Christina Kluge, Edita Randová). Jeho klavír zní v mnoha českých filmech (Musíme si pomáhat, Kráska v nesnázích, Obsluhoval jsem anglického krále). Hraje v Jan Štolba Quartet, Petra Vlková Band, doprovází Evu Emingerovou a Elenu Sonenshine.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top