Detail info
Close

Winter Masters of Rock

Winter Masters of Rock

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2021!

Oficiální oznámení:

Turné kanadských UNLEASH THE ARCHERS, STRIKER, které doplňovali NORTHTALE do Evropy nedorazí! Obavy z cestování jsou stále silné, a tak toto turné nebude ani součástí ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK!

Milí fanoušci, dnes dorazily špatné zprávy. Kanadská power-metalová kapela UNLEASH THE ARCHERS musí kvůli covidu zrušit své plánované turné po Evropě se svou aktuální deskou „Abyss“ (2020). Hosty jejich turné jsou také jejich metaloví kolegové z Kanady, kapela STRIKER a mladá mezinárodní pětice NORTHTALE. Tyto 3 kapely tedy právě vypadly z letošního programu festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2021, který se uskuteční v sobotu 27. listopadu ve ZLÍNĚ, hale Datart. Věřte, že i pro nás jsou to velmi nepříjemné zprávy, ale tak nějak jsme to tušili. Do konce roku se u nás uskuteční několik skvělých koncertů zahraničních hvězd, ale je to tak, že přijedou do Čech na samostatnou show a odjedou. Klasické turné, kde se cestuje tour busem ze státu do státu do konce roku neuvidíme…téměř všechny byly již přeloženy na příští rok a my jsme se poté s kapelami řady těchto turné dohodli na samostatném příjezdu a vystoupení na Zimním Masters of Rock. To je případ Sonaty Arcticy, Korpiklaani, Freedom Call, Visions of Atlantis, Elvenking…věřte, že to bylo pracné, ale o to více se kapely i my budeme na vás na Zimním „Masters“ těšit! Věříme, že si tento jednodenní zimní svátek rocku a metalu ve ZLÍNĚ všichni užijeme!

Tady je vyjádření kapely UNLEASH THE ARCHERS: „Máme zlomené srdce, ale musíme vám oznámit špatné zprávy.  S ohledem na doporučení našeho managementu a nahrávací společnosti musíme kvůli stále probíhající pandemii zrušit naše turné „Soulbounding Across Europe“, plánované na letošní podzim. Nedávné změny politiky týkající se Covidu v celé Evropě nás dovedly k závěru, že nejbezpečnější opravdu bude zrušit naše show než riskovat, že někde cestou uvízneme, anebo budeme rušit turné za jeho chodu.  Bylo to upřímně nejtěžší rozhodnutí, jaké jsme kdy jako kapela museli udělat. Bojovali jsme s tím několik dní, než jsme konečně dospěli k poznání, že to opravdu nebude možné. Moc jsme si přáli, abychom vám do Evropy konečně přijeli zahrát „Abyss“ naživo, byl by to úžasný způsob, jak zakončit to, co se nakonec proměnilo v úžasný rok, ale teď to bude muset všechno počkat, až budou události zase stabilnější a hlavně jistější.“

Zpěvačka kapely Brittney Slayes doplňuje: „Mám pocit, že jsme kvůli tomu prošli všemi fázemi smutku.  Popírání, hněv, vyjednávání, deprese, no, a nakonec konečně i přijetí. Tak strašně moc jsme toto turné chtěli odjet…udělat vše, co je v našich silách, aby byli naši fanoušci šťastní. Doufáme, že naši fanoušci pochopí, proč jsme museli nakonec turné zrušit. Je nám moc líto všech promotérů, hostů našeho turné, kapel STRIKER a NORTHTALE i vás, fanoušků. Doufám, že brzy najdeme způsob, jak to vše napravit. V tuto chvíli ani nemáme žádné další plány na přeplánování tohoto turné, protože jsme doufali, že rok 2022 bude patřit psaní nového materiálu, ale budeme to muset ještě přehodnotit a uvidíme, co bude možné dělat. Opět opakuji, že je nám to moc líto a doufáme, že se jednoho dne vrátíme na váš krásný kontinent, bezpečně, bez covidu za krkem a zahrajeme pro vás všechny ještě o něco více od srdce.“

Na seznamu potvrzených kapel letošního ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK jsou SONATA ARCTICA, KORPIKLAANI, FREEDOM CALL, THE UNITY, VISIONS OF ATLANTIS, ELVENKING, SYMFOBIA, AMALGAMA, POWER 5.

Děkujeme vám za pochopení a sledujte naše stránky, kde přineseme brzy nové informace.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Winter Masters of Rock
picture Winter Masters of Rock
picture Winter Masters of Rock
picture Winter Masters of Rock
picture Winter Masters of Rock
picture Winter Masters of Rock
Top